CATERING

Leuk dat je ons gevonden hebt! Wij verzorgen seizoensgebonden en vegetarische catering, omdat we waarde hechten aan voedsel dat goed is voor mens en milieu. We koken met verse en kleurrijke groenten en met lokale producten van voedselproducenten uit Nederland.

Mail Samsam

Vegetarische catering op maat

Samsam Kookt voor festivals, bedrijfsuitjes, retraites, crew catering en andere culturele en/of maatschappelijke evenementen. Je kunt bij ons voor elke gelegenheid terecht. Het aantal en soort gerechten hangt af van het aantal personen, stuur ons een bericht zodat we je verder kunnen informeren. We leveren catering op maat en denken graag mee met dieetwensen en/of allergieën om samen een passend menu te creëren. Wij doen ons best hier rekening mee te houden maar we kunnen nooit 100% garanderen dat er geen sporen van aanwezig zullen zijn. Mail ons voor meer informatie via ons contactformulier!

Samsamenwerkingen

Benieuwd waar je ons voor kan inhuren? We cateren zowel meerdaagse als eenmalige evenementen. Bekijk onderstaande voorbeelden van catering en download de cateringbrochure!

Download cateringbrochure

Creatieve hapjes voor 'N Wilde keuze

Samen met het voedselmuseum van Wilde Keuze zochten we naar de geuren, kleuren en smaken die het bos ons te bieden heeft. Wij kookten vier heerlijke hapjes met de verse oogst van de boslandbouw op Utopia Eiland in Almere. Op het menu stond smalle weegbree soep, zoete aardappel toast met bijvoet-weegbree pesto, bietentartaar met mierikswortelcreme en duindoorn en gepocheerde kweepeer met walnoot likeur creme en venkel crumble.


Buffet voor IMPAKT

Samsam kookt regelmatig voor de opening van exposities van het centrum voor mediacultuur, IMPAKT. Ook cateren we het jaarlijkse IMPAKT festival bij Het Huis, waar we vier dagen koken voor 350 hongerige gasten. In buffet stijl serveerden we wortel dahl, fatteh van zoete aardappel en kikkererwt, biet bourguignon met krieltjes en onze beroemde vegan brownie.


Koks op locatie voor de Seizoenarbeiders

In de zomer kookten wij een week voor de harde werkers van de Seizoensarbeiders op de biodynamische boerderij No Shit Food. Terwijl zij aan het buffelen waren met het oogsten van pompoenen zorgden wij voor het krachtvoer. Denk aan verse aardappel venkelsalade, knolselderij shoarma, bulgur met gegrilde groenten, frittata en natuurlijk heerlijk romige pompoensoep.



Neem contact op

Op zoek naar catering of een diner op locatie? Samsam kookt graag en denkt natuurlijk mee met jouw wensen! 

Stuur ons een mail of vul het contactformulier in!

Neem contact met ons op

Contact
Fleur van der Kaaden
Eva Koolbergen
Volg ons
Share by:
google-site-verification=BiLB7CrF3bnkmG9J3QQI4xQPwM5Ab9LHEcF101bbhnM